a lá carte sommaren 2017

FÖRRÄTTER

Akerlunds egen tillverkade mozzarella av fjällkomjölk, syrlig gran, mynta och rättika.  

125:-

Hastigt halstrad röding buk med dill, och sparris.

125:-

Klassisk sikrom på grov toast.

155:-

VARMRÄTTER

Grillad rostbiff av ren, puré på palsternacka, persilja, sauterad lök, kantareller och renfondsky.

325:-

Smörstekt rödingfilé, ägg, ängsyra och primörer.

255:-

Grillad ryggbiff, smör med rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv, friterad sötpotatis, rödvinssky av oxsvans och primörer.

295:-

Kvällens kött, fråga personalen om vad som erbjuds.

Kvällens fisk, fråga personalen om vad som erbjuds.

Kvällens erbjudande, fråga personalen om vad som erbjuds.

EFTERRÄTTER

Mejeri från Skabram, fet yoghurt, hjortron, ängsyra, och ost.

95:-

Tre sorters tryffel, lingon, hjortron, ängsyra och ost.

65:-

Hjortronte med mynta och torrkött.

45:-

ÖPPETTIDER

Onsdag 28 juni – Fredag 18 augusti 

Köket öppet 17.00 – 22.00