Lunchbuffé Hotel Akerlund V6 (Marknadsveckan)

Måndagen den 4 februari

  • Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt
  • Västerbottensgratinerad fiskgratäng med kokt potatis & citrus

Tisdagen den 5 februari

  • Pasta med skinka i ädelostsås, serveras med riven parmesanost
  • Strimlad biff i pepparsås, serveras med ångkokt ris & gelé

Onsdagen den 6 februari

  • Älgfärs bolognese med kokt pasta & riven parmesanost
  • Renköttsoppa med klimp

Torsdagen den 7 februari

  • Mustig älgköttgryta med ångkokt ris, serveras med svartvinbärsgelé
  • Renköttsoppa med klimp

Fredagen den 8 februari

  • Viltfärsbiffar med kokt potatis, murkelsås och rårörda lingon
  • Renköttsoppa med klimp

Lördagen den 9 februari

  • Gräddstuvad renskav med potatismos och rårörda lingon
  • Renköttsoppa med klimp

Varmt välkomna till oss och upplev värme i kylan, i form av mat och dryck av högsta klass!