Under produktion, mer info inom kort, produkten kan ännu inte bokas.

Bind dina egna personliga julkransar i juliga Jokkmokk

Ta med en kär vän eller någon i familjen till en inspirerade hantverkskurs i traditionell kransbidning på julmysiga, historiska gästgiveriet Akerlunds mitt i kulturella Jokkmokk. Ni övernattar och på kvällen njuter ni av härproducerade matupplevelsen ’Jul på bordet’. Utanför knuten pågår Jokkmokks julmarknad med helhjärtade juliga evenemang i de lokala butikerna.

 

HANTVERKSKURS: Blomsterdesignern Åsa Enlund från Jokkmokks Blommor lär ut sina bästa knep för att skapa personliga och vackra och dekorativa julkransar till dig själv eller kanske julklappar till dina nära och kära. I priset ingår halmstomme, grönt och tråd. Mer dekor finns att köpa på plats. (Swish eller kontant). Du får dessutom 10 % rabatt på hela Jokkmokks Blommors butikssortiment (inredning, ljus, blommor mm) när du handlar på plats i butiken.

’JUL PÅ BORDET’: en härproducerad julmiddag signerad matprofilerna Åsa Päiviö och Ida Landström. En hållbar matupplevelse med rötterna i Jokkmokkstrakterna som serveras i Akerlunds stämningsfulla matsalar. BOENDE: Övernattning med frukost på det smakfullt nyrenoverade historiska gästgiveriet Akerlunds mitt i gamla centrum, Lars Piraks torg.

Vad? Hantverkskurs i kransbinderi.

För vem? För dig som älskar julen, blommor, vill lära mer tillsammans med dina kära.

När? Lördag den 11 dec, Kl 15.00

Pris? Paketpris

enkelrum 2 195 SEK/pers

del i dubbelrum 1 765 SEK/pers

Vad ingår? Hantverkskurs inklusive, halmstomme, grönt och tråd, boende, julmiddag & julfika.

Begränsat antal platser, boka och betala enkelt direkt på webben: hotelakerlund.se