Lunchbuffé Hotel Akerlund Vecka 5

Måndagen den 28 Januari

  • Pasta med mustig köttfärssås, serveras med riven parmesanost
  • Sprödbakad torsk, kokt potatis och remouladsås med citrus och örter

Tisdagen den 29 Januari

  • Noisette på benfri kotlett, serveras med rostad potatis, persiljesås och gelé
  • Kyckling med grönsaker, curry och färskost, serveras med ångkokt ris

Onsdagen den 30 Januari

  • Skomakarlåda, (Mörad ryggbiff, bacon och purjolöksfräs, rödvinssky och potatismos)

Torsdagen den 31 Januari

  • Isterband med dillstuvad potatis, serveras med kokta betor
  • Fish and chips med Akerlunds kalla ört och citrus sås

Fredagen den 1 Februari

  • Pestobakad kycklingfilé, saltbakad potatis, fransk senapssås smaksatt med dragon
  • Bacon och fetaostfyllda köttfärsbiffar, klyftpotatis och tzatziki