Lunchbuffé Vecka 12 Hotel Akerlund

Måndag den 18 mars

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
  • Ångkokt sej med äggsås och kokt potatis

Tisdag den 19 mars

  • Högrevs chili med ångkokt ris, serveras med creme fraiche
  • Västerbottensgratinerad fiskgratäng, serveras med kokt potatis och citronklyftor

Onsdag den 20 mars

  • Yoghurtmarinerad kycklingfilé med sting, serveras med rostad potatis och tzatziki
  • Grillad fläskfilé, serveras med friterad potatis, pepparsås smaksatt med konjak, bearnaise och svartvinbärsgelé

Torsdag den 21 mars

  • Gräddig laxsoppa
  • Fetaostfyllda köttfärsbiffar, serveras med ugnsrostad potatis och morot, rödvinssky och vitlöks fraiche

Fredag den 22 mars

  • Renskavslasagne med mjukt tunnbröd och lagrad ostsås
  • Helstekt karré med timjanbakad potatis och sweet chilisås