Lunchbuffé Vecka 15 Hotel Akerlund

Måndag 8 april

  • Dubbelpanerad torsk, serveras med friterad potatis och kökets remouladsås smaksatt med citron och örter (Fish & Chips).
  • Pasta Lenti Rossi med röda linser, grönsaker, fetaost och bacon, serveras med riven parmesanost.

Tisdag 9 april

  • Hel vårkyckling i ugn med citron, örter och vitlök, serveras med honungsrostad morot och potatiskompott, samt en gräddig sås på stekskyn.
  • Blomkål och broccoligratäng med rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv.

Onsdag 10 april

  • Mexikansk buffé med chili på högrev, tacofärs, het kyckling och massa goda tillbehör.
  • Akerlunds Ceasarsallad med grillad kyckling, krutonger, grönsaker och en härlig dressing.

Torsdag 11 april

  • Oliv och vitlöksspäckad karré, kokt potatis och gräddsås med äppelcider.
  • Ångkokt sej, toppas med skirat smör och riven pepparrot, serveras med potatismos smaksatt med västerbottensost.

Fredag 12 april

  • Lyxig kycklingfilé med bacon och västerbottensost, serveras med ljummen couscoussallad.
  • Stekt kabanoss med paprika och rödlök, serveras med friterad potatis, concassé och tzatziki.