Lunchbuffé Vecka 20 Hotel Akerlund

Måndag 13 maj

  • Blomkål och broccoligratäng med rökt skinka och lagrad ost
  • Medelhavspytt med fläskfilé, fetaost, paprika, rödlök, potatis och oliv, serveras med tzatziki

Tisdag 14 maj

  • Rödspätta fylld med broccoli och räkor, serveras med dillslungad potatis, vitvinssås och citrus
  • Chili con carne med ångkokt ris, serveras med vitlöksfraiche

Onsdag 15 maj

  • Örtbakad benfri kotlett på bädd av sockerglaserade grönsaker, serveras med potatisgratäng och grönpepparsås
  • Krämig kycklingpasta smaksatt med färskost

Torsdag 16 maj

  • Akerlunds pannbiffar med peppar, serveras toppade med stekt lök, rostad klyftpotatis, gräddsås och svartvinbärsgelé
  • Musslor i vitt vin, serveras med friterad pommes, nybakat bröd och aioli

Fredag 17 maj

  • Tagliatelle med räkor i vitt vin
  • Grillad fläskfilé, rostad kompott av potatis och morot, serveras med pepparsås och bearnaisesås