Lunchbuffé Vecka 21 Hotel Akerlund

Måndag 20 maj

  • Korvstroganoff med ångkokt ris och vitlöks fraiche
  • Pasta med kyckling smaksatt med färskost

Tisdag 21 maj

  • Raggmunkar med stekt sidfläsk, serveras med lingon
  • Västerbottensost gratinerad fiskgratäng med dillslungad potatis och citrus.

Onsdag 22 maj

  • Renskavslasagne med lagrad ost och mjukt tunnbröd
  • Filé Black and White (Fläskfilé & Ryggbiff) serveras med sockerglaserade grönsaker, pommes, bearnaisesås och pepparsås.

Torsdag 23 maj

  • Pasta med köttfärssås och riven parmesan
  • Isterband med dillstuvad potatis och kokta betor

Fredag 24 maj

  • Yoghurtmarinerad kycklingfilé på bädd av wookade grönsaker, serveras med rostad kompott av potatis och morot, till detta vitlöksdressing med sambaloelek
  • Tagliatelle med fisk och skaldjur, vitt vin och tomat, serveras med creme fraiche