Lunchbuffé Vecka 4 Hotel Akerlund

Måndagen den 21 Januari

  • Pasta med kyckling, serveras med riven lagrad ost
  • Fylld lunchkorv med potatismos och senapssås

Tisdagen den 22 Januari

  • Renköttsoppa med klimp, smör, bröd & ost
  • Akerlunds Lasagne med lagrad ostsås

Onsdag den 23 Januari

  • Akerlunds Grillbuffé med bl.a. glazade Baby Back Ribs, Chili drumsticks, chorizo, potatisgratäng, sallader, bearnaisesås m.m.

Torsdag den 24 Januari

  • Ädelosttoppad fläskfilé, serveras med rostad klyftpotatis och svartvinbärsgelé.
  • Ärtsoppa med fläsk, plättar med vispgrädde och sylt

Fredag den 25 Januari

  • Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med kokt potatis och vitvinssås.
  • Biff Bourgogne, serveras med ångkokt ris, gelé och pressgurka