Lunchbuffé Vecka 9 Hotel Akerlund

Måndag den 25 februari

  • PASTA CARBONARA MED RIVEN PARMESANOST
  • KNAPERSTEKT SIDFLÄSK MED LÖKSÅS OCH KOKT POTATIS

Tisdag den 26 februari

  • HEMLAGAD PYTT I PANNA MED KOKTA BETOR OCH STEKT ÄGG
  • GLAZADE BABY BACKRIBBS, SERVERAS MED FRITERAD POTATIS, BEARNAISE OCH BARBECUESÅS

Onsdag den 27 februari

  • PANERAD SMÖRSTEKT KYCKLINGFILÉ, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS, RÖDVINSSKY OCH KRYDDAT SMÖR MED SAMBAL
  • BOUILLABAISSE (FISK OCH SKALDJURSGRYTA) MED KOKT POTATIS OCH AIOLI

Torsdag den 28 februari

  • CAJUNKRYDDAD KÖTTFÄRSBIFF MED STING, ROSTAD POTATIS OCH MOROTSKOMPOTT, TILL DETTA TZATZIKI
  • AKERLUNDS LASAGNE MED LAGRAD OSTSÅS

Fredag den 1 mars

  • VÄSTERBOTTENSGRATINERAD LAXFILÉ, DILLSLUNGAD POTATIS, ROMRÖRA MED ÖRTER SAMT CITRONKLYFTOR
  • PASTA MED FILÉ I PEPPAR OCH FÄRSKOSTSÅS