Köp din barbiljett för fredag den 7 november här!

Barbiljetter från 22.00
150 kr/person

Akerlunds Stora Julfest 7 och 8 nov 2018

Många företag och kompisgäng har gjort julbordet hos oss till en trevlig tradition. Fredag den 7 & lördag den 8 november 2018 serverar vi vårt första och enda julbord för året. Vi dukar fram många hemlagade julmatsrätter tillagade från lokala råvaror, julgodis och mycket annat smått & gott.

Fredag 7 nov 18.00-01.00
Akerlunds stora julkalas med underhållning i restaurangen

Lördag 8 nov 17.30-01.00
Akerlunds stora julkalas med konsert och trubadur i restaurangen
825 kr/person inkl entre till julmarknadsakonserten

17.30 Julmarknadskonsert (Speltid 90 minuter) med Ronny Eriksson/KITOK/Ante Aikio

Ronny Eriksson – Efter tv-serier som Bondånger och Lid i natt behöver väl inte Ronny Eriksson någon närmare presentation. Med sina dråpliga sarkasmer och sin pricksäkra socialpolitiska humor har han blivit hela Norrlands pessimistkonsult. Till Bio Norden kommer han tillsammans med gitarristen Benneth Fagerlund och det utlovas gamla godingar som kryddas med nytt påfund.

Ante Aikio – Är en jojkare och strupsångare från finska Levi. Trots sina framgångar i finska Sápmi är han ännu lite av en doldis här i Sverige. Därför är vi stolta över att – för första gången i Jokkmokk – kunna presentera Ante Aikio!

Kitok – Med sina över 10 miljoner lyssningar på Spotify är nu Mr. Paradise Jokkmokk himself äntligen aktuell igen! På Bio Norden blir det kvällen till ära världspremiär för låtar från kommande plattan. Med på scenen har han självklart Jokkmokkssonen Erik Zettervall, mer känd som HEX-Dr.

Click here to add your own text