Hotel Akerlund Lunchbuffé V:17

MÅNDAG 23 APRIL

  • KYCKLING I CURRY, SERVERAS MED ÅNGKOKT RIS & VITLÖKS FRAICHE
  • FLÄSKKOTLETT MED ROSTAD POTATIS & MOROT, SERVERAS MED GRÖNPEPPARSÅS & GELÉ

TISDAG 24 APRIL

  • AKERLUNDS LAXLÅDA MED SKIRAT PEPPARROTSSMÖR & DILL
  • CAJUNKRYDDAD KÖTTFÄRSBIFF MED SÖT TOMAT CONCASSÉ, SERVERAS MED TIMJANROSTAD KLYFTPOTATIS

ONSDAG 25 APRIL

  • GRILLBUFFÉ MED MASSA GODA TILLBEHÖR

TORSDAG 26 APRIL

  • VITLÖK & OLIVSPÄCKAD KARRÉ, SERVERAS MED ÄPPELCIDERSÅS, KOKT POTATIS & GELÉ
  • TAGLIATELLE MED RÄKOR I VITVINSÅS

FREDAG 27 APRIL

  • PANERAD KYCKLINGFILÉ, STEKT POTATIS, RÖDVINSSKY & SAMBALSMÖR
  • BAKPOTATIS MED SKALDJURSRÖRA / OST & SKINKRÖRA