Hotel Akerlund Lunchbuffé V:17
MÅNDAG 23 APRIL
- KYCKLING I CURRY, SERVERAS MED ÅNGKOKT RIS & VITLÖKS FRAICHE
- FLÄSKKOTLETT MED ROSTAD POTATIS & MOROT, SERVERAS MED GRÖNPEPPARSÅS & GELÉ
TISDAG 24 APRIL
- AKERLUNDS LAXLÅDA MED SKIRAT PEPPARROTSSMÖR & DILL
- CAJUNKRYDDAD KÖTTFÄRSBIFF MED SÖT TOMAT CONCASSÉ, SERVERAS MED TIMJANROSTAD KLYFTPOTATIS
ONSDAG 25 APRIL
- GRILLBUFFÉ MED MASSA GODA TILLBEHÖR
TORSDAG 26 APRIL
- VITLÖK & OLIVSPÄCKAD KARRÉ, SERVERAS MED ÄPPELCIDERSÅS, KOKT POTATIS & GELÉ
- TAGLIATELLE MED RÄKOR I VITVINSÅS
FREDAG 27 APRIL
- PANERAD KYCKLINGFILÉ, STEKT POTATIS, RÖDVINSSKY & SAMBALSMÖR
- BAKPOTATIS MED SKALDJURSRÖRA / OST & SKINKRÖRA