Lunchbuffé Vecka 11 Hotel Akerlund

Måndag 9 mars

  • Stroganoff på chorizo och falukorv, serveras med ångkokt ris
  • Pasta med räkor i vitt vin, serveras med riven parmesanost

Tisdag 10 mars

  • Tisdags Tacosbuffé, serveras med klassiska och goda tillbehör
  • Musslor i vitt vin, serveras med aioli och nybakat bröd

Onsdag 11 mars

  • Helstekt fläskfilé, ugnsrostad kompott på potatis, morot och lök, pepparsås, bearnaisesås och gelé
  • Blomkål och broccoligratäng med ädelost och rökt skinka

Torsdag 12 mars

  • Lyxig köttfärslimpa med västerbottensost, serveras med rostad potatis, champinjonsås och svartvinbärsgelé
  • Sprödbakad torsk med friterad pommes och Akerlunds remouladsås med citrus och örter

Fredag 13 mars

  • Tunnskivad grillad karré med kökets egen potatisgratäng persiljegräddsås och gelé
  • Pasta Carbonara med riven parmesanost