Lunchbuffé Vecka 9 Hotel Akerlund

Måndag 24 februari

  • Pasta med köttfärssås, serveras med riven parmesanost
  • Krämig potatis och kasslerlåda med grönsaker, serveras toppad med västerbottensost

Tisdag 25 februari

  • Fisk och skaldjursgratäng med paprika, purjolök, ägg, dill och smör, serveras med potatismos
  • Akerlunds smörsteka schnitzel, serveras med friterad pommes, kallslagen bearnaise, rödvinssky och svartvinbärsgelé
  • Bruna bönor med stekt fläsk

Onsdag 26 februari

  • Akerlunds pulled pork, serveras med tortilla och hamburgerbröd, picklad rödlök, bbq dressing och andra goda tillbehör, serveras med pommes
  • Ugnsbakad laxfilé, serveras toppad med färskost, pressad potatis och ört hollandaise

Torsdag 27 februari

  • Mustig högrevs chili, serveras med ångkokt ris, pressgurka och gelé
  • Grillad chorizo, ugnsrostad klyftpotatis, tomat concassé och choronsås

Fredag 28 februari

  • Pepparbiff på nötfärs, serveras med grönpepparsås smaksatt med konjak, potatismos och gelé
  • Gräddstuvad renskav med bacon och champinjon, serveras med potatismos och lingon