Lunchbuffé Vecka 12 Hotel Akerlund

Måndag 16 mars

  • Fisk & skaldjursgratäng toppad med västerbottensost, serveras med potatismos och citrus
  • Pasta med fläskfilé, paprika & lök i pepparsås

Tisdag 17 mars

  • Kryddiga färsbiffar med örter & vitlök, serveras med rostad kulpotatis toppad med parmesan, tomatsås & tzatziki
  • Kebab med friterad pommes, goda tillbehör & orientaliska dressingar

Onsdag 18 mars

  • Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med smör & dillslungad delikatesspotatis samt vitvinssås
  • Örtpanerad benfri kotlett, vitlöksfrästa champinjoner, grönpepparsås, bearnaise & friterad klyftpotatis

Torsdag 19 mars

  • Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med stek ägg & inlagda rödbetor
  • Glazade heta revbensspjäll, serveras med potatismos, gräddskysås och svartvinbärsgelé

Fredag 20 mars

  • Yoghurtmarinerad kycklingfilé med sting, serveras med ugnsrostad kompott av potatis, morot, lök & vitlök, rödvinssky & sambalsmör
  • Mustig köttfärssås med färsk pasta, serveras med riven parmesanost