Lunchbuffé Vecka 21 Hotel Akerlund
MÅNDAG DEN 21 MAJ
- AKERLUNDS PANPIZZA MED MOZZARELLA & GOUDAOST
- PASTA BOLOGNESE MED RIVEN PARMESANOST
TISDAG DEN 22 MAJ
- TOMAT & VÄSTERBOTTENSOST GRATINERAD FISKGRATÄNG, SERVERAS MED KOKT POTATIS
- KÖTTFÄRSLIMPA, KOKT POTATIS, GRÄDDSÅS & LINGON
ONSDAG DEN 23 MAJ
- HELSTEKT FLÄSKFILÉ TOPPAD MED ÄDELOST, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS & PEPPARSÅS
- GRÄDDIG LAXSOPPA, SERVERAS MED NYBAKAT BRÖD
TORSDAG DEN 24 MAJ
- STRIMLAD BIFF STROGANOFF MED ÅNGKOKT RIS
- PASTA MED KYCKLING I CURRY & DRAGONSÅS
FREDAG DEN 25 MAJ
- KYCKLINGSCHNITZEL, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS, RÖDVINSSKY & ÖRTSMÖR
- ÅNGKOKT SEJ, SERVERAS MED KOKT POTATIS & SMÖRIG ÄGGSÅS