Lunchbuffé Vecka 21 Hotel Akerlund

MÅNDAG DEN 21 MAJ

  • AKERLUNDS PANPIZZA MED MOZZARELLA & GOUDAOST
  • PASTA BOLOGNESE MED RIVEN PARMESANOST

TISDAG DEN 22 MAJ

  • TOMAT & VÄSTERBOTTENSOST GRATINERAD FISKGRATÄNG, SERVERAS MED KOKT POTATIS
  • KÖTTFÄRSLIMPA, KOKT POTATIS, GRÄDDSÅS & LINGON

ONSDAG DEN 23 MAJ

  • HELSTEKT FLÄSKFILÉ TOPPAD MED ÄDELOST, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS & PEPPARSÅS
  • GRÄDDIG LAXSOPPA, SERVERAS MED NYBAKAT BRÖD

TORSDAG DEN 24 MAJ

  • STRIMLAD BIFF STROGANOFF MED ÅNGKOKT RIS
  • PASTA MED KYCKLING I CURRY & DRAGONSÅS

FREDAG DEN 25 MAJ

  • KYCKLINGSCHNITZEL, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS, RÖDVINSSKY & ÖRTSMÖR
  • ÅNGKOKT SEJ, SERVERAS MED KOKT POTATIS & SMÖRIG ÄGGSÅS