Lunchbuffé vecka 51 Hotel Akerlund
Måndag den 17 december
- Stroganoff på mörad strimlad biff, serveras med grönsaker, ångkokt ris och svartvinbärsgelé.
- Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.
Tisdag den 18 december
- Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon.
- Västerbottensgratinerad fiskgratäng, dillslungad potatis och citrus
Onsdag den 19 december
- Grillad yoghurt marinerad kycklingfilé, rostad potatis och rotsakskompott, rödvinssky och sambal kryddat örtsmör.
- Sprödbakad torsk med kokt potatis och remouladsås med örter och citrus.
Torsdag den 20 december
- Akerlunds biff Rydberg, serveras med stekt lök, rostad potatis, pepparsås, inlagd gurka och lingon.
- Kyckling fajitas med avocadosallad.
Fredag den 21 december
- Jokkmokkspanna