Lunchbuffé Vecka 8 Hotel Akerlund
Måndag 17 februari
- Isterband med örtstuvad potatis och rödbetor
- Kebab med friterad pommes, tillbehör och orientaliska dressingar
Tisdag 18 februari
- Fläsk Noisette med ugnsrostad klyftpotatis, bearnaisesås och pepparsås
- Pasta Carbonara med riven parmesanost
Onsdag 19 februari
- Yoghurtmarinerad kycklingfilé, serveras med rostad potatis, rödvinssky och sambalsmör
- Wokade nudlar med heta räkor och grönsaker
Torsdag 20 februari
- Bouillabaisse med kokt potatis och aioli (Fisk och skaldjursgryta med saffran)
- Lyxig köttfärslimpa med lagrad ost, serveras med champinjonsås och kokt potatis
Fredag 21 februari
- Kyckling fajitas med avocadosallad
- Lövbiff med friterad klyftpotatis, bearnaise, örtsmör och pepparsås