Lunchbuffé Vecka 9 Hotel Akerlund
Måndag 24 februari
- Pasta med köttfärssås, serveras med riven parmesanost
- Krämig potatis och kasslerlåda med grönsaker, serveras toppad med västerbottensost
Tisdag 25 februari
- Fisk och skaldjursgratäng med paprika, purjolök, ägg, dill och smör, serveras med potatismos
- Akerlunds smörsteka schnitzel, serveras med friterad pommes, kallslagen bearnaise, rödvinssky och svartvinbärsgelé
- Bruna bönor med stekt fläsk
Onsdag 26 februari
- Akerlunds pulled pork, serveras med tortilla och hamburgerbröd, picklad rödlök, bbq dressing och andra goda tillbehör, serveras med pommes
- Ugnsbakad laxfilé, serveras toppad med färskost, pressad potatis och ört hollandaise
Torsdag 27 februari
- Mustig högrevs chili, serveras med ångkokt ris, pressgurka och gelé
- Grillad chorizo, ugnsrostad klyftpotatis, tomat concassé och choronsås
Fredag 28 februari
- Pepparbiff på nötfärs, serveras med grönpepparsås smaksatt med konjak, potatismos och gelé
- Gräddstuvad renskav med bacon och champinjon, serveras med potatismos och lingon