Lunchbuffé Vecka 11 Hotel Akerlund
Måndag 9 mars
- Stroganoff på chorizo och falukorv, serveras med ångkokt ris
- Pasta med räkor i vitt vin, serveras med riven parmesanost
Tisdag 10 mars
- Tisdags Tacosbuffé, serveras med klassiska och goda tillbehör
- Musslor i vitt vin, serveras med aioli och nybakat bröd
Onsdag 11 mars
- Helstekt fläskfilé, ugnsrostad kompott på potatis, morot och lök, pepparsås, bearnaisesås och gelé
- Blomkål och broccoligratäng med ädelost och rökt skinka
Torsdag 12 mars
- Lyxig köttfärslimpa med västerbottensost, serveras med rostad potatis, champinjonsås och svartvinbärsgelé
- Sprödbakad torsk med friterad pommes och Akerlunds remouladsås med citrus och örter
Fredag 13 mars
- Tunnskivad grillad karré med kökets egen potatisgratäng persiljegräddsås och gelé
- Pasta Carbonara med riven parmesanost