Lunchbuffé Vecka 12 Hotel Akerlund
Måndag 16 mars
- Fisk & skaldjursgratäng toppad med västerbottensost, serveras med potatismos och citrus
- Pasta med fläskfilé, paprika & lök i pepparsås
Tisdag 17 mars
- Kryddiga färsbiffar med örter & vitlök, serveras med rostad kulpotatis toppad med parmesan, tomatsås & tzatziki
- Kebab med friterad pommes, goda tillbehör & orientaliska dressingar
Onsdag 18 mars
- Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med smör & dillslungad delikatesspotatis samt vitvinssås
- Örtpanerad benfri kotlett, vitlöksfrästa champinjoner, grönpepparsås, bearnaise & friterad klyftpotatis
Torsdag 19 mars
- Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med stek ägg & inlagda rödbetor
- Glazade heta revbensspjäll, serveras med potatismos, gräddskysås och svartvinbärsgelé
Fredag 20 mars
- Yoghurtmarinerad kycklingfilé med sting, serveras med ugnsrostad kompott av potatis, morot, lök & vitlök, rödvinssky & sambalsmör
- Mustig köttfärssås med färsk pasta, serveras med riven parmesanost