Dagens Lunch Vecka 39 Hotel Akerlund

Måndag 23 september

  • Kycklingschnitzel med kompott på ugnsbakad potatis & morot, serveras med rödvinssky samt sambalsmör
  • Långkok på älg, serveras med ångkokt ris och svartvinbärsgelé

Tisdag 24 september

  • Pepparbiffar toppad med karamelliserad lök, serveras med potatispuré, gräddsås & svartvinbärsgelé
  • Pasta Bolognese med riven parmesanost

Onsdag 25 september

  • Bouillabaisse med kokt potatis & aioli (Fisk & Skaldjursgryta)
  • Helstekt benfri kotlettrad toppad med vitlök & örter, serveras med rostad potatis och choronsås

Torsdag 26 september

  • Akerlunds lasagne med lagrad ostsås
  • Panerad torsk med kokt potatis, remouladsås & citrus

Fredag 27 september

  • Tacobuffé med tillbehör

Måndag – Fredag

  • Dagens Vegetariska från köket
  • Dagens LCHF från köket