Dagens Lunch Vecka 39 Hotel Akerlund
Måndag 23 september
- Kycklingschnitzel med kompott på ugnsbakad potatis & morot, serveras med rödvinssky samt sambalsmör
- Långkok på älg, serveras med ångkokt ris och svartvinbärsgelé
Tisdag 24 september
- Pepparbiffar toppad med karamelliserad lök, serveras med potatispuré, gräddsås & svartvinbärsgelé
- Pasta Bolognese med riven parmesanost
Onsdag 25 september
- Bouillabaisse med kokt potatis & aioli (Fisk & Skaldjursgryta)
- Helstekt benfri kotlettrad toppad med vitlök & örter, serveras med rostad potatis och choronsås
Torsdag 26 september
- Akerlunds lasagne med lagrad ostsås
- Panerad torsk med kokt potatis, remouladsås & citrus
Fredag 27 september
- Tacobuffé med tillbehör
Måndag – Fredag
- Dagens Vegetariska från köket
- Dagens LCHF från köket