Hotel Akerlund bygger om – v 10

Här kommer en liten uppföljning av vårt ombyggnad och renovering till Er alla som följer vårt arbete.

Våra duktiga hantverkare från EDITO Bygg AB har som vanligt gjort ett fantastiskt arbete och vi är ganska bortskämda med att de händer grejer. Denna vecka har vi fått en del fast inredning på plats, bl a i vårt kontor som också utrustas med möjligheten att kunna serva gästerna ett glas vin eller en öl i vår trevliga lounge som nu växter fram. Våra duktiga plattsättare har omvandlat arkitektskisserna till ett fantastiskt fint arbete och nu finns även ett vacker golv på plats. Även den nya trappen ned till restaurangen har fått en vacker beklädnad. Det som vi kallar verandan är färdigställd och rummet har i det närmaste fått en sakral känsla, tänk så mycket det gör med lite större fönster och nya ytskikt. Även förberedelserna för nytt kyl- och frysrum görs och vi hoppas att det arbetet kan påbörjas inom kort.

VVS och El har varit på plats hela veckan och även här görs stora framsteg, målarna sliter på med att förse väggar, tak, dörrar och lister med ny färg, resultatet blir fantastiskt.
Vi håller tidsschemat väl och arbetar hårt mot målet att kunna öppna hotellet igen den 1 juli.IMG_2985 IMG_2984 IMG_2983