Hotel Akerlund bygger om – v 13

Det är galet vad tiden går… Nu är vi i början på ombyggnadsvecka 13 och vi börjar nu se slutet på själva ombyggnaden och det är mest småsaker kvar som ska fixas.
Under helgen har vi byggstädat och vi är glad och tacksam över vår personal som är både flexibel, duktig och snabb och ställer upp extra mycket för att vi ska hålla vår tidsplan.

Vi siktar fortfarande på att vi ska vara klar med allt till i mitten av juni så att vi hinner med att fixa med de sista innan vi öppnar igen.  Vi är så glada över att allt flyter på och nu börjar Editos grabbar att en efter en lämna oss. Kvar stannar ett par personer av de stora gäng som vi haft förmånen att arbeta med. Om än det känns fantastiskt att vi börjar närma oss målet så är det med sorg i hjärtat och en tår i ögonvrån som vi vinkar av fantastiskt duktiga hantverkare, ingen nämnd ingen glömd.

Det tråkiga kompenseras dock med att det i dag kom en hel trailer fullastad med specialsnickerier; allt från receptionsdisk, sängar, sänggavlar, bänkar, förvaringshyllor och mycket annat spännande och i morgon anländer den personal som ska pussla i hop allt. Vi lovar att återkomma med mer bilder från det arbetet i slutet av veckan.

Nya kontoret blir representativt

Nya kontoret blir representativt

En hel trailer med specialmöbler kom i dag.

En hel trailer med specialmöbler kom i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snälla grannen hjälper oss med lossningen

Snälla grannen hjälper oss med lossningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tur vi har bästa bärhjälpen!

Bästa bärhjälpen!