Hotel Akerlund bygger om – v 8

Då har mer än halva vecka 8 gått i vårt renoveringsprojekt och redan nu har nästan alla badrum fått klinkel och kakel. I de flesta gästrummen finns också ett vackert furugolv på plats, liksom i det rum som vi kallar ”verandan”. ”Verandan” är det rum som också försetts med nya fönster, och vilken skillnad det blev. Rummet blir vackert och väldigt ljust och det blir spännande att se när väggfärg och lister är på plats, för att inte tala om de möbler som vi fått hjälp att välja ut. Vi kan knappt bärga oss!

Som vanligt har det varit en hektisk vecka, ett av gästrummen på övre plan får tjäna som verksamhetens ”headquarter” och härifrån planeras och följs verksamheten upp. Kanske inte den mest optimala lösningen men det får duga till dess vårt nya utrymme ställs på plats. Det kommer att bli en välsignelse att få komma på plats i det nya kontoret vars placering blir alldeles intill den nya receptionen.

Intill den nya loungen planerar vi också en liten ”butiksdel” där vi tänker oss ett specifikt och mindre sortiment, gärna med lokal prägel och som passas vår profil. Och i mitten av hotellet i den nya loungen står den gamla, enkla, men ståtliga spisen som vi hoppas ska hjälpa oss att sprida värme till både gäster och de Jokkmokkare som har lust att hälsa på ett slag.

Våra hantverkare; snickare, vvs-montörer, elektriker och målare gör ett fantastiskt arbete. Edito Bygg AB har satt ihop ett härligt och lösningsfokuserat gäng som vi uppskattar och känner stort förtroende för och som det ser ut nu så går allt som planerat. Nästa vecka hoppas vi bl. a kunna skriva om vår nya trapp och att porslinet på toaletterna börjar komma på plats.

Följ oss och dela gärna med er till fler.
Vi finns också på Instagram under namnet: hotelakerlund

IMG_2786

Vårt headquarter just nu

Vårt nya kontor

Vårt nya kontor

Verandan

Verandan

 

"Butiksdelen"

”Butiksdelen”

 

Den enkla men vackra spisen

Den enkla men vackra spisen