Hotel Akerlund bygger om – vecka 10

Så har då ytterligare två veckor gått sedan vi uppdaterade bloggen.

Under dessa veckor har det hunnit hända väldigt mycket tack vare våra duktiga killar från EDITO Bygg AB och deras underentreprenörer på VVS, El och Måleri.

Nu har trappan som binder i hop hotellet och restaurangen hunnit komma på plats och våra duktiga plattsättare har hunnit göra klart de flesta badrummen. Och nu  så har VVS börjat med montage av nya handfat, toalettstolar och duschkranar och montering av duschväggarna har påbörjats.

De flesta väggar och tak är också målade och golv och lister i gästrummen är på plats och så har den lilla ”kaffehörnan” som blir till för hotellets gäster tagit form och målats.

Golvläggning i loungen

Golvläggning i loungen

Toaletterna i gästrummen snart klara.

Toaletterna i gästrummen snart klara.

Joakim från RIHAB hjälper oss med inventarier och kontrollmätningar.

Joakim från RIHAB hjälper oss med inventarier och kontrollmätningar.

Målning av "kaffehörnan"

Målning av ”kaffehörnan”

RIHAB och är det företag som hjälper oss med möbler och inredningsbeställningar, en del speciallösningar kommer till och därför har det varit fullt upp med  kontrollmätningar och annat innan beställningen görs. Vi hoppas nu att det mesta kommer inom

föreskriven tid så vi kan fortsätta att hålla vår tidsplan.

Vi gör också en del mindre förändringar i den bakre köksregionen och inom kort påbörjas planeringen av arbetet med nytt kyl- och frysrum. De gamla har många år på nacken och just nu håller vi bara tummarna att de ska hålla i hop till dess vi har de nya på plats.

Vi återkommer igen under nästa vecka.

Vi finns också på instagram under namnet @hotelakerlund, följ oss också där.