Hotel Akerlund Lunchbuffé Vecka 24
MÅNDAG DEN 11 JUNI
- KÖTTBULLAR MED GRÄDDSÅS SMAKSATT MED COGNAC, HEMLAGAT POTATISMOS, PICKLAD GURKA, & RÅRÖRDA LINGON
- PANERAD TORSK, AKERLUNDS REMOULADSÅS MED ÖRTER & CITRUS, SERVERAS MED KOKT POTATIS
TISDAG DEN 12 JUNI
- GRILLAD CHORIZO, STEKTA GRÖNSAKER, ROSTAD POTATIS & CHILIBEARNAISE
- CITRUS & TIMJANBAKAD KYCKLINGFILÉ, ÅNGKOKT RIS MED GRÖNSAKER & FRANSK DIJONSENAPSSÅS
ONSDAG DEN 13 JUNI
- CAJUNRUBBAD HELGRILLAD KOTLETTRAD, SERVERAS MED ROSTAD KLYFTPOTATIS & PEPPARSÅS DIABLO
- VÄSTERBOTTENSGRATINERAD FISKGRATÄNG MED PAPRIKA & PURJO, SERVERAS MED KOKT POTATIS & CITRON
TORSDAG DEN 14 JUNI
- AKERLUNDS KÖTTFÄRSLIMPA MED LAGRAD OST, SERVERAS MED KOKT POTATIS, CHAMPINJONSÅS & RÅRÖRDA LINGON
- KORVSTROGANOFF PÅ JOKKMOKKS FALU, SERVERAS MED ÅNGKOKT RIS
FREDAG DEN 15 JUNI (EXAMENSLUNCH)
- GRILLBUFFÉ MED BL.A. CAJUN GLAZADE RIBBS, CHILIDRUMSTICKS, SMÖR & CITRONBAKAD MAJS, POTATISGRATÄNG, GRILLAD CHORIZO, BBQSÅS, BLUECHEESEDRESSING, SALLADER M.M.
- MARÄNGSVISS TILL DESSERT