Följ med Eva på örtvandring i Jokkmokk

Akerlunds är ett historisk gästgiveri och mötesplats för kulturbaserade upplevelser och aktiviteter i Jokkmokk. Genom våra arrangemang kan du upptäcka delar av Jokkmokks rika skattkista av arktiska och samiska kulturupplevelser. Här kan du lära nytt och skapa nya horisonter när du odlar dina kulturella intressen, njuta av kulturupplevelser. Våra arrangemang ger dig det äkta, genuina Jokkmokk genom möten med lokala kulturpersonligheter som delar med sig av sin kunskap. När du återvänder hem är vårt mål att du ska ta med nya kunskaper, insikter och oförglömliga minnen från din tid i Jokkmokk.

Örtvandring i Jokkmokk

Vilka ätbara växter kan vi hitta under snön? Nu, mitt i vintern, finns inte många växter att plocka… Men från vår till höst finns det många skatter att hitta! Följ med matkreatör och örtspecialist Eva Gunnare under denna korta tur för att lära dig om några dolda skatter och också ge dig några smakbitar och varma drycker som hon har tillrett av Jokkmokks lokala örter och bär.

COVID-19

På grund av den pågående pandemin har vi ett mycket begränsat antal platser.
Vi håller avstånden och känner du dig krasslig så stanna hemma – vi betalar tillbaka kostnaden för föreläsningen vid sjukdom.

  • Det här ingår

    • Guide
    • Smakprover
Obs

Har du problem att boka online,
kontakta oss direkt på info@hotelakerlund.se eller per tel 0971-100 12

Eva Gunnare, håller smakföreställningar, guidningar och örtkurser. Som utbildad lappländsk matkreatör, vissångerska, berättare och fotograf bjuder hon på personliga och informativa aktiviteter som talar till alla sinnen.

ÖRTVANDRING UTOMHUS

Längd: 1 tim
Max 7 pers
Material: Provsmaker
Start & Stop: Hotel Akerlund
Pris: Begär offer.
Bokning: hotelakerlund.se
eller +46 971 100 12
www.hotelakerlund.se

Bokningsinformation

För fler Covidsäkra aktiviteter www.destinationjokkmokk.se

© 2017-2018 Hotel Akerlund AB
Translate »