Timmerkåtan med plats för cirka 20 personer har den senaste tekniken för digitala videomöten och s.k. hybridmöten.

Bio Norden

K-märkta kulturscenen Bio Norden med plats för cirka 200 personer.

Konferens

Platsen Jokkmokk har unika anor som arktisk mötesplats. Anrika Jokkmokks marknad tillkom år 1605 efter ett påbud år 1602 av dåvarande Hertig Karl som senare kröntes till Karl IX att inrätta marknadsplatser i Lappmarken.

Under mer än ett sekel har vårt vi varit en betydelsefull mötesplats för människor och affärer och den traditionen fortsätter vi att utveckla.

Akerlunds rymmer ett antal inspirerande interiörer får såväl affärsmässiga eller informella möten. Miljöerna speglar olika delar av den arktiska livsstilens historia och nutid.

Våra rum för möten har olika atmosfär – passande för olika behov:

  • Loungen för de informella samtalen.
  • Verandan med utsikt mot det lilla samhället och Piraks Torg
  • Timmerstugan med robust tradition
  • Matsalen med flexibilitet för måltidsarrangemang. Matsalen speglar svenska inredningstraditioner och har en anslutande genuin och klassisk timmerstuga med vedeldad öppen spis. Matsal och timmerstuga rymmer tillsammans ca 140 sittande matgäster. Akerlunds har fullständiga rättigheter.
  • Timmerkåtan – ”runda rummet” Den vidbyggda timmerkåtan, det ”runda rummet” inspirerad av den traditionella samiska tältkåtan/lávvun är specialanpassad för möten och mindre konferenser. Den är inredd med den senaste tekniken för digitala videomöten. Det specialdesignade runda bordet rymmer cirka 20 personer och är symboliskt format runt árran (eldstaden) i den traditionella lávvun (tältkåtan). Bordets form bidrar till fantastiska möten och är som gjord för det goda samtalet.
  • Bio NordenI anslutning till Akerlunds ligger den anrika och K-märkta Bio Norden – vår hundraåriga kulturscen. Lokalerna rymmer ca 200 personer och lämpar sig för teater, konserter, musikaler, föreläsningar, offentliga möten med biosittning.

Vilket slags möte ska du arrangera?

Vi hjälper gärna till att designa ditt möte hos oss så det blir precis som du tänkt dig och lite till.
Vi har fina mötesmiljöer, har ett stort nätverk och så kan vi vårt Jokkmokk, tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina möjligheter.

Ring oss på telefon 0971-100 12 eller maila info@hotelakerlund.se

© 2017-2018 Hotel Akerlund AB
Translate »