Alla, såväl gäster som medarbetare, ska känna sig säkra och trygga att bo och vistas hos oss på Hotel Akerlunds Därför följer vi myndigheters riktlinjer och rekommendationer i hur man bedriver en trygg hotellverksamhet under rådande Covid-19. För att undvika smittspridning har vi infört en rad olika åtgärder och rutiner kring bland annat hygien, städning samt måltider i restaurangen.

Städ och hygienrutiner

  • Våra medarbetare har nya städrutiner och vi tar löpande del av myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.
  • Vi utför regelbunden desinficering av ytor som används ofta som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler, kaffemaskin, bord, stolar etc.

Vi har ökat fokus på handhygien, och handdesinfektion finns ofta tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.

Förändrat materbjudande

  • Vi serverar frukost- och kvällensmiddagsbuffé, du kan välja att få din frukost eller middag individuellt paketerad.

Arrangemang

I bland ordnar vi något arrangemang i egen regi. Vi begränsar antalet deltagare och genomför arrangemanget enligt myndigheternas rekommendationer.

Om- och avbokning

Du kan under pandemin ändra din bokning fram till 15.00 lokal tid på ankomstdag.

Om du har gjort en förskottsbetalad bokning kan den normalt inte om- eller avbokas, men under rådande omständigheter kan du nu ändra din förbetalda  om din vistelse kommer inträffa senast 31 december 2020. Du kan ändra bokningen till ett framtida datum till och med 31 december 2021. Om priset för din nya bokning är högre, så betalar du mellanskillnaden när du checkar in. Ombokning som resulterar i ett lägre pris än redan betalat kommer ej ersättas. Om du väljer att avboka återbetalas inte din bokning. Kontakta hotellet för att boka om.

UNDANTAG: Om du bokat din hotellövernattning någon annanstans än via Akerlunds webbsida, e-post eller via telefon måste du vända dig direkt till den aktören för att få information om vilka regler som gäller din bokning.