Ida Landström

Ida Landström

Kock

Möt matprofilen Ida Landström som återvänt till Jokkmokk efter att de senaste året arbetat på Lofoten Islands. Ida designar och står för kulturscenens meny och hon blandar våra råvaror från norr i ny spännande mix, enkelt men ändå så vällagat, smakfullt och snyggt!


Missa inte höstens hippaste kulturscen & Idas Kök!

I vårt nya format Mat & Kultur kombinerar vi enkel, god och vällagad mat signerad matprofilen Ida Landström med coola samiska kulturarrangemang på det vi kallar lilla kulturscenen.

19 november – Anne Wuolab

Sámiid gáfestallan, Samisk kaffekultur

Kvällens hålltider:

18.30     Restaurangen öppnar
19.00     Platserna ska vara intagna för middag
20.30    Underhållningen startar

Middag signerad matprofilen Ida Landström därefter gör coola baristan Anne Wuolab en träffsäker föreläsning om samisk kaffekultur. Anne leder en igenkännande betraktelse om innebörden av gáfestallan. Under föreläsningen bjuds på smaker av både kaffeost och torkat renkött, precis som traditionen bjuder.

Varmt välkommen till en riktig boost i samisk kaffekultur!

Vi vill så klart att så många som möjligt ska kunna ta del av kvällen men vi har begränsat antal platser. Barbiljetter till ett pris om 150 SEK  kommer att släppas vid entrén 20.30 i de fall utrymme finns, alltså ingen garanti. Åldersgräns + 18 år.

Du köper din biljett ONLINE nedan – Pris 285 SEK/PERS. Biljetten inkluderar, entré, middag & underhållning, men inte dryck.