Lunchbuffé Hotel Akerlund V6 (Marknadsveckan)
Måndagen den 4 februari
- Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt
- Västerbottensgratinerad fiskgratäng med kokt potatis & citrus
Tisdagen den 5 februari
- Pasta med skinka i ädelostsås, serveras med riven parmesanost
- Strimlad biff i pepparsås, serveras med ångkokt ris & gelé
Onsdagen den 6 februari
- Älgfärs bolognese med kokt pasta & riven parmesanost
- Renköttsoppa med klimp
Torsdagen den 7 februari
- Mustig älgköttgryta med ångkokt ris, serveras med svartvinbärsgelé
- Renköttsoppa med klimp
Fredagen den 8 februari
- Viltfärsbiffar med kokt potatis, murkelsås och rårörda lingon
- Renköttsoppa med klimp
Lördagen den 9 februari
- Gräddstuvad renskav med potatismos och rårörda lingon
- Renköttsoppa med klimp