Lunchbuffé Hotel Akerlund Vecka 47
Måndag 19/11
- Stroganoff på mörad strimlad Svensk ryggbiff samt grillade grönsaker, serveras med ångkokt ris, svartvinbärsgelé och inlagd gurka
- Raggmunkar med stekt sidfläsk och rårörda lingon
Tisdag 20/11
- Akerlunds smakrika biff Rydberg, serveras med stekt lök, hemlagat potatismos, pepparsås, inlagd gurka och lingonsylt
- Västerbottensostgratinerad fiskgratäng, serveras med dillslungad potatis och citrusklyftor
Onsdag 21/11
- Grillad yoghurtmarinerad kycklingfilé, serveras med rostad potatis och rotsakskompott, serveras med nattsjuden rödvinssky och sambal fraiche
- Glazade samt brässerade revbensspjäll, serveras med kökets potatisgratäng, steksky och svartvinbärsgelé
Torsdag 22/11
- Sprödbakad panerad torsk, serveras med remouladsås, kokt potatis samt citrusklyftor
- Blomkål och broccoligratäng med ädelost och rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv
Fredag 23/11
- Lyxig köttfärslimpa med färskost, serveras med champinjonsås smaksatt med cognac, rostad klyftpotatis och lingonsylt
- Kycklingfajitas med smakrik avocadosallad
Veckans färska pasta
- Färsk pasta med Oxfilé i ädelostsås
Lunch serveras Måndag – Fredag
10.30 – 13.30