Lunchbuffé Hotel Akerlund Vecka 47

Måndag 19/11

  • Stroganoff på mörad strimlad Svensk ryggbiff samt grillade grönsaker, serveras med ångkokt ris, svartvinbärsgelé och inlagd gurka
  • Raggmunkar med stekt sidfläsk och rårörda lingon

Tisdag 20/11

  • Akerlunds smakrika biff Rydberg, serveras med stekt lök, hemlagat potatismos, pepparsås, inlagd gurka och lingonsylt
  • Västerbottensostgratinerad fiskgratäng, serveras med dillslungad potatis och citrusklyftor

Onsdag 21/11

  • Grillad yoghurtmarinerad kycklingfilé, serveras med rostad potatis och rotsakskompott, serveras med nattsjuden rödvinssky och sambal fraiche
  • Glazade samt brässerade revbensspjäll, serveras med kökets potatisgratäng, steksky och svartvinbärsgelé

Torsdag 22/11

  • Sprödbakad panerad torsk, serveras med remouladsås, kokt potatis samt citrusklyftor
  • Blomkål och broccoligratäng med ädelost och rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv

Fredag 23/11

  • Lyxig köttfärslimpa med färskost, serveras med champinjonsås smaksatt med cognac, rostad klyftpotatis och lingonsylt
  • Kycklingfajitas med smakrik avocadosallad

Veckans färska pasta

  • Färsk pasta med Oxfilé i ädelostsås

Lunch serveras Måndag – Fredag

10.30 – 13.30