Lunchbuffé Hotel Akerlund Vecka 5
Måndagen den 28 Januari
- Pasta med mustig köttfärssås, serveras med riven parmesanost
- Sprödbakad torsk, kokt potatis och remouladsås med citrus och örter
Tisdagen den 29 Januari
- Noisette på benfri kotlett, serveras med rostad potatis, persiljesås och gelé
- Kyckling med grönsaker, curry och färskost, serveras med ångkokt ris
Onsdagen den 30 Januari
- Skomakarlåda, (Mörad ryggbiff, bacon och purjolöksfräs, rödvinssky och potatismos)
Torsdagen den 31 Januari
- Isterband med dillstuvad potatis, serveras med kokta betor
- Fish and chips med Akerlunds kalla ört och citrus sås
Fredagen den 1 Februari
- Pestobakad kycklingfilé, saltbakad potatis, fransk senapssås smaksatt med dragon
- Bacon och fetaostfyllda köttfärsbiffar, klyftpotatis och tzatziki