Lunchbuffé Vecka 10 Hotel Akerlund
Måndagen den 4 mars
- Sprödbakad torsk med citrus och örtkryddad remouladsås, serveras med dillslungad potatis.
- Krämig kycklinggryta med grillade grönsaker, till detta ångkokt ris
Tisdagen den 5 mars
- Boeuf Bourguignon med ångkokt ris, serveras med svartvinbärsgelé och pressgurka.
- Pannbiff med stekt lök, serveras med rostad potatis, gräddig skysås och rårörda lingon.
Onsdagen den 6 mars
- Helstekt benfri kotlettrad, serveras med sockerglaserade grönsaker, rostad potatis, pepparsås och bearnaise.
- Kebabtallrik med pommes, skivad lök och orientalisk dressing.
Torsdagen den 7 mars
- Västerbottensgratinerad fiskgratäng med dillslungad potatis.
- Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och kokta betor.
Fredagen den 8 mars
- Gräddstuvad renskav med potatismos och rårörda lingon.
- Pan Pizza med god topping.