Lunchbuffé Vecka 10 Hotel Akerlund

Måndagen den 4 mars

  • Sprödbakad torsk med citrus och örtkryddad remouladsås, serveras med dillslungad potatis.
  • Krämig kycklinggryta med grillade grönsaker, till detta ångkokt ris

Tisdagen den 5 mars

  • Boeuf Bourguignon med ångkokt ris, serveras med svartvinbärsgelé och pressgurka.
  • Pannbiff med stekt lök, serveras med rostad potatis, gräddig skysås och rårörda lingon.

Onsdagen den 6 mars

  • Helstekt benfri kotlettrad, serveras med sockerglaserade grönsaker, rostad potatis, pepparsås och bearnaise.
  • Kebabtallrik med pommes, skivad lök och orientalisk dressing.

Torsdagen den 7 mars

  • Västerbottensgratinerad fiskgratäng med dillslungad potatis.
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och kokta betor.

Fredagen den 8 mars

  • Gräddstuvad renskav med potatismos och rårörda lingon.
  • Pan Pizza med god topping.