Lunchbuffé Vecka 12 Hotel Akerlund
Måndag den 18 mars
- Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
- Ångkokt sej med äggsås och kokt potatis
Tisdag den 19 mars
- Högrevs chili med ångkokt ris, serveras med creme fraiche
- Västerbottensgratinerad fiskgratäng, serveras med kokt potatis och citronklyftor
Onsdag den 20 mars
- Yoghurtmarinerad kycklingfilé med sting, serveras med rostad potatis och tzatziki
- Grillad fläskfilé, serveras med friterad potatis, pepparsås smaksatt med konjak, bearnaise och svartvinbärsgelé
Torsdag den 21 mars
- Gräddig laxsoppa
- Fetaostfyllda köttfärsbiffar, serveras med ugnsrostad potatis och morot, rödvinssky och vitlöks fraiche
Fredag den 22 mars
- Renskavslasagne med mjukt tunnbröd och lagrad ostsås
- Helstekt karré med timjanbakad potatis och sweet chilisås