Lunchbuffé Vecka 13 Hotel Akerlund
Måndag 25 mars
- Grillad kycklingfilé, rostad potatis, serveras med murkelsås smaksatt med konjak.
- Pytt i panna på helstekt ren, serveras med stekt ägg och smörgåsgurka
- Janssons frestelse
Tisdag 26 mars
- Chili con carne med sting, serveras med kokt ris och vitlöks fraiche
- Kåldolmar med kokt potatis och lingon
Onsdag 27 mars
- Noisette på ytterfilé, serveras med potatisgratäng bearnaise, pepparsås och svartvinbärsgelé
- Moule Marinére (Musslor i vitt vin, serveras med pommes, aioli, citron och örter)
Torsdag 28 mars
- Pasta Carbonara med riven parmesanost
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fredag den 29 mars
- Kycklingschnitzel, serveras med rostad potatis, rödvinssky och kryddsmör med sambal
- Bakad potatis med lax och skaldjursröra