Lunchbuffé Vecka 13 Hotel Akerlund

Måndag 25 mars

  • Grillad kycklingfilé, rostad potatis, serveras med murkelsås smaksatt med konjak.
  • Pytt i panna på helstekt ren, serveras med stekt ägg och smörgåsgurka
  • Janssons frestelse

Tisdag 26 mars

  • Chili con carne med sting, serveras med kokt ris och vitlöks fraiche
  • Kåldolmar med kokt potatis och lingon

Onsdag 27 mars

  • Noisette på ytterfilé, serveras med potatisgratäng bearnaise, pepparsås och svartvinbärsgelé
  • Moule Marinére (Musslor i vitt vin, serveras med pommes, aioli, citron och örter)

Torsdag 28 mars

  • Pasta Carbonara med riven parmesanost
  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag den 29 mars

  • Kycklingschnitzel, serveras med rostad potatis, rödvinssky och kryddsmör med sambal
  • Bakad potatis med lax och skaldjursröra