Lunchbuffé Vecka 14 Hotel Akerlund
Måndag den 1 april
- Grillad kyckling chilidrumstick, serveras med friterad pommes och tomatconcassé.
- Västerbottensost gratinerad fiskgratäng med kokt potatis.
Tisdag den 2 april
- Italienska färsbiffar i tomat och paprika, serveras med rostad potatis och fetaostfraiche med örter.
- Fläskpannkaka, serveras med vaniljglass, sylt, smör och grädde.
Onsdag den 3 april
- Akerlunds grillbuffé, Glazade ribbs, mangoglaserade kycklingklubbor, grillad chorizo, smörbakad majs, gratäng, pommes, barbecuesås, bearnaise med mera.
Torsdag den 4 april
- Fajitas med strimlad biff, ost och grönsaker, serveras med guacamole och salsa.
- Örtpanerad kotlett, serveras med stekt potatis, murkelsås smaksatt med cognac, svartvinbärsgelé.
Fredag den 5 april
- Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med pressad potatis, rom röra med rödlök och örter.
- Pasta med filé i pepparsås, toppad med riven parmesan.