Lunchbuffé Vecka 14 Hotel Akerlund

Måndag den 1 april

  • Grillad kyckling chilidrumstick, serveras med friterad pommes och tomatconcassé.
  • Västerbottensost gratinerad fiskgratäng med kokt potatis.

Tisdag den 2 april

  • Italienska färsbiffar i tomat och paprika, serveras med rostad potatis och fetaostfraiche med örter.
  • Fläskpannkaka, serveras med vaniljglass, sylt, smör och grädde.

Onsdag den 3 april

  • Akerlunds grillbuffé, Glazade ribbs, mangoglaserade kycklingklubbor, grillad chorizo, smörbakad majs, gratäng, pommes, barbecuesås, bearnaise med mera.

Torsdag den 4 april

  • Fajitas med strimlad biff, ost och grönsaker, serveras med guacamole och salsa.
  • Örtpanerad kotlett, serveras med stekt potatis, murkelsås smaksatt med cognac, svartvinbärsgelé.

Fredag den 5 april

  • Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med pressad potatis, rom röra med rödlök och örter.
  • Pasta med filé i pepparsås, toppad med riven parmesan.