Lunchbuffé Vecka 15 Hotel Akerlund
Måndag 8 april
- Dubbelpanerad torsk, serveras med friterad potatis och kökets remouladsås smaksatt med citron och örter (Fish & Chips).
- Pasta Lenti Rossi med röda linser, grönsaker, fetaost och bacon, serveras med riven parmesanost.
Tisdag 9 april
- Hel vårkyckling i ugn med citron, örter och vitlök, serveras med honungsrostad morot och potatiskompott, samt en gräddig sås på stekskyn.
- Blomkål och broccoligratäng med rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv.
Onsdag 10 april
- Mexikansk buffé med chili på högrev, tacofärs, het kyckling och massa goda tillbehör.
- Akerlunds Ceasarsallad med grillad kyckling, krutonger, grönsaker och en härlig dressing.
Torsdag 11 april
- Oliv och vitlöksspäckad karré, kokt potatis och gräddsås med äppelcider.
- Ångkokt sej, toppas med skirat smör och riven pepparrot, serveras med potatismos smaksatt med västerbottensost.
Fredag 12 april
- Lyxig kycklingfilé med bacon och västerbottensost, serveras med ljummen couscoussallad.
- Stekt kabanoss med paprika och rödlök, serveras med friterad potatis, concassé och tzatziki.