Lunchbuffé vecka 19 Hotel Akerlund
Måndag 6 maj
- Grillad lunchkorv, stekta grönsaker, friterad pommes, samt tillbehör.
- Kycklinggryta med ångkokt ris.
Tisdag 7 maj
- Köttfärsbiff med bacon och fetaost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis och tzatziki.
- Gratinerad kassler med grädde, lagrad ost, ananas och tomat, serveras med ångkokt ris.
Onsdag 8 maj
- Sprödbakad torsk, serveras med remouladsås, smör och dillslungad potatis, samt citron.
- Glazade revbensspjäll, grillade majskolvar, chorizo, serveras med ljummen potatissallad, bearnaise och bbqsås.
Torsdag 9 maj
- Pasta med rökt skinka i ädelostsås.
- Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med stekt ägg och kokta betor.
Fredag 10 maj
- Kyckling fajitas med avocadosallad.
- Tacogratäng med goda tillbehör.