Lunchbuffé vecka 19 Hotel Akerlund

Måndag 6 maj

  • Grillad lunchkorv, stekta grönsaker, friterad pommes, samt tillbehör.
  • Kycklinggryta med ångkokt ris.

Tisdag 7 maj

  • Köttfärsbiff med bacon och fetaost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis och tzatziki.
  • Gratinerad kassler med grädde, lagrad ost, ananas och tomat, serveras med ångkokt ris.

Onsdag 8 maj

  • Sprödbakad torsk, serveras med remouladsås, smör och dillslungad potatis, samt citron.
  • Glazade revbensspjäll, grillade majskolvar, chorizo, serveras med ljummen potatissallad, bearnaise och bbqsås.

Torsdag 9 maj

  • Pasta med rökt skinka i ädelostsås.
  • Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med stekt ägg och kokta betor.

Fredag 10 maj

  • Kyckling fajitas med avocadosallad.
  • Tacogratäng med goda tillbehör.