Lunchbuffé Vecka 20 Hotel Akerlund
Måndag 13 maj
- Blomkål och broccoligratäng med rökt skinka och lagrad ost
- Medelhavspytt med fläskfilé, fetaost, paprika, rödlök, potatis och oliv, serveras med tzatziki
Tisdag 14 maj
- Rödspätta fylld med broccoli och räkor, serveras med dillslungad potatis, vitvinssås och citrus
- Chili con carne med ångkokt ris, serveras med vitlöksfraiche
Onsdag 15 maj
- Örtbakad benfri kotlett på bädd av sockerglaserade grönsaker, serveras med potatisgratäng och grönpepparsås
- Krämig kycklingpasta smaksatt med färskost
Torsdag 16 maj
- Akerlunds pannbiffar med peppar, serveras toppade med stekt lök, rostad klyftpotatis, gräddsås och svartvinbärsgelé
- Musslor i vitt vin, serveras med friterad pommes, nybakat bröd och aioli
Fredag 17 maj
- Tagliatelle med räkor i vitt vin
- Grillad fläskfilé, rostad kompott av potatis och morot, serveras med pepparsås och bearnaisesås