Lunchbuffé vecka 20 Hotel Akerlund

MÅNDAG DEN 14 MAJ

  • GRILLAD CHORIZO TOPPAD MED STEKT LÖK, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS & TOMAT CONCASSÉ
  • KORVSTROGANOFF MED ÅNGKOKT RIS & VITLÖKS FRAICHE

TISDAG DEN 15 MAJ

  • AKERLUNDS GRÄDDSTUVADE PYTTIPANNA MED KOKTA BETOR & STEKT ÄGG
  • FETAOSTFYLLDA KÖTTFÄRSBIFFAR MED STING SERVERAS MED ROSTAD KOMPOTT PÅ POTATIS & MOROT SAMT TZATZIKI

ONSDAG DEN 16 MAJ

  • VÄSTERBOTTENSOST GRATINERAD LAXFILÉ, SERVERAS MED KOKT POTATIS & ROMRÖRA MED RÖDLÖK, CITRUS & ÖRTER
  • PASTA CARBONARA MED RIVEN PARMESANOST

TORSDAG DEN 17 MAJ

  • KÖKETS RAGGMUNKAR, SERVERAS MED STEKT SIDFLÄSK & RÅRÖRDA LINGON
  • KYCKLINGFAJITAS MED AVOCADOSALLAD

FREDAG DEN 18 MAJ

  • TACOGRATÄNG MED FÄRSKOST & TILLBEHÖR
  • GRÄDDSTUVAD RENSKAVSGRYTA MED HEMLAGAT POTATISMOS & LINGON