Lunchbuffé vecka 20 Hotel Akerlund
MÅNDAG DEN 14 MAJ
- GRILLAD CHORIZO TOPPAD MED STEKT LÖK, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS & TOMAT CONCASSÉ
- KORVSTROGANOFF MED ÅNGKOKT RIS & VITLÖKS FRAICHE
TISDAG DEN 15 MAJ
- AKERLUNDS GRÄDDSTUVADE PYTTIPANNA MED KOKTA BETOR & STEKT ÄGG
- FETAOSTFYLLDA KÖTTFÄRSBIFFAR MED STING SERVERAS MED ROSTAD KOMPOTT PÅ POTATIS & MOROT SAMT TZATZIKI
ONSDAG DEN 16 MAJ
- VÄSTERBOTTENSOST GRATINERAD LAXFILÉ, SERVERAS MED KOKT POTATIS & ROMRÖRA MED RÖDLÖK, CITRUS & ÖRTER
- PASTA CARBONARA MED RIVEN PARMESANOST
TORSDAG DEN 17 MAJ
- KÖKETS RAGGMUNKAR, SERVERAS MED STEKT SIDFLÄSK & RÅRÖRDA LINGON
- KYCKLINGFAJITAS MED AVOCADOSALLAD
FREDAG DEN 18 MAJ
- TACOGRATÄNG MED FÄRSKOST & TILLBEHÖR
- GRÄDDSTUVAD RENSKAVSGRYTA MED HEMLAGAT POTATISMOS & LINGON