Lunchbuffé Vecka 21 Hotel Akerlund
Måndag 20 maj
- Korvstroganoff med ångkokt ris och vitlöks fraiche
- Pasta med kyckling smaksatt med färskost
Tisdag 21 maj
- Raggmunkar med stekt sidfläsk, serveras med lingon
- Västerbottensost gratinerad fiskgratäng med dillslungad potatis och citrus.
Onsdag 22 maj
- Renskavslasagne med lagrad ost och mjukt tunnbröd
- Filé Black and White (Fläskfilé & Ryggbiff) serveras med sockerglaserade grönsaker, pommes, bearnaisesås och pepparsås.
Torsdag 23 maj
- Pasta med köttfärssås och riven parmesan
- Isterband med dillstuvad potatis och kokta betor
Fredag 24 maj
- Yoghurtmarinerad kycklingfilé på bädd av wookade grönsaker, serveras med rostad kompott av potatis och morot, till detta vitlöksdressing med sambaloelek
- Tagliatelle med fisk och skaldjur, vitt vin och tomat, serveras med creme fraiche