Lunchbuffé Vecka 4 Hotel Akerlund
Måndag 20 Januari
- Grillad chorizo, serveras med friterad pommes, tomat concassé & bearnaisesås
- Hummersoppa smaksatt med cognac
- Stekt korv & fläsk med stuvade makaroner
Tisdag 21 Januari
- Broccoli & blomkålsgratäng med rökt skinka & lagrad ost
- Het kycklinggryta med röd curry & kokos, serveras med ångkokt ris
Onsdag 22 Januari
- Akerlunds Grillbuffé (BBQ Ribbs, Mango & Jalapéno glazade kycklingklubbor, Chorizo, Majs med vitlökssmör, Pommes, Gratäng m.m.)
Torsdag 23 Januari
- Sprödbakad torsk, serveras med potatismos & remouladsås
- Pasta Bolognese med riven parmesanost
Fredag 24 Januari
- Baconlindade köttfärsbiffar fyllda med lagrad ost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis & tzatziki
- Pasta med räkor i vitvinssås