Lunchbuffé Vecka 4 Hotel Akerlund

Måndag 20 Januari

  • Grillad chorizo, serveras med friterad pommes, tomat concassé & bearnaisesås
  • Hummersoppa smaksatt med cognac
  • Stekt korv & fläsk med stuvade makaroner

Tisdag 21 Januari

  • Broccoli & blomkålsgratäng med rökt skinka & lagrad ost
  • Het kycklinggryta med röd curry & kokos, serveras med ångkokt ris

Onsdag 22 Januari

  • Akerlunds Grillbuffé (BBQ Ribbs, Mango & Jalapéno glazade kycklingklubbor, Chorizo, Majs med vitlökssmör, Pommes, Gratäng m.m.)

Torsdag 23 Januari

  • Sprödbakad torsk, serveras med potatismos & remouladsås
  • Pasta Bolognese med riven parmesanost

Fredag 24 Januari

  • Baconlindade köttfärsbiffar fyllda med lagrad ost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis & tzatziki
  • Pasta med räkor i vitvinssås