Lunchbuffé Vecka 4 Hotel Akerlund
Måndagen den 21 Januari
- Pasta med kyckling, serveras med riven lagrad ost
- Fylld lunchkorv med potatismos och senapssås
Tisdagen den 22 Januari
- Renköttsoppa med klimp, smör, bröd & ost
- Akerlunds Lasagne med lagrad ostsås
Onsdag den 23 Januari
- Akerlunds Grillbuffé med bl.a. glazade Baby Back Ribs, Chili drumsticks, chorizo, potatisgratäng, sallader, bearnaisesås m.m.
Torsdag den 24 Januari
- Ädelosttoppad fläskfilé, serveras med rostad klyftpotatis och svartvinbärsgelé.
- Ärtsoppa med fläsk, plättar med vispgrädde och sylt
Fredag den 25 Januari
- Västerbottensost gratinerad laxfilé, serveras med kokt potatis och vitvinssås.
- Biff Bourgogne, serveras med ångkokt ris, gelé och pressgurka