Lunchbuffé vecka 48 Hotel Akerlund

Måndagen den 26 november

  • Stekt chorizo med örter, serveras med klyftpotatis, tomatconcassé och färskostcréme
  • Citron och timjanbakad kycklingfilé med bacon, creme fraiche och västerbottensost, serveras med grönsaksris

Tisdagen den 27 november

  • Laxlåda med potatis, paprika och purjolök, serveras med skirat smör, samt riven färsk pepparrot
  • Fläsknoisette med friterad pommes, pepparsås, bearnaisesås och svartvinbärsgelé
  • Mustig köttgryta med ångkokt ris, serveras med gelé

Onsdagen den 28 november

  • Jokkmokkspanna
  • Akerlunds kalvfärsbiffar med kokt potatis, gröna ärtor, skirat smör och lingon.

Torsdagen den 29 november

  • Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
  • Fetaost och baconfyllda köttfärsbiffar, serveras med klyftpotatis, grönpepparsås och svartvinbärsgelé

Fredagen den 30 november

  • Kycklingschnitzel med stekt potatis, rödvinssky och smör smaksatt med kapris
  • Bouillabaisse med kokt potatis samt aioli

Veckans Pasta

  • Oxfilépasta smaksatt med konjak

Öppettider

Måndag – Fredag

10.30 – 13.30