Lunchbuffé vecka 48 Hotel Akerlund
Måndagen den 26 november
- Stekt chorizo med örter, serveras med klyftpotatis, tomatconcassé och färskostcréme
- Citron och timjanbakad kycklingfilé med bacon, creme fraiche och västerbottensost, serveras med grönsaksris
Tisdagen den 27 november
- Laxlåda med potatis, paprika och purjolök, serveras med skirat smör, samt riven färsk pepparrot
- Fläsknoisette med friterad pommes, pepparsås, bearnaisesås och svartvinbärsgelé
- Mustig köttgryta med ångkokt ris, serveras med gelé
Onsdagen den 28 november
- Jokkmokkspanna
- Akerlunds kalvfärsbiffar med kokt potatis, gröna ärtor, skirat smör och lingon.
Torsdagen den 29 november
- Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
- Fetaost och baconfyllda köttfärsbiffar, serveras med klyftpotatis, grönpepparsås och svartvinbärsgelé
Fredagen den 30 november
- Kycklingschnitzel med stekt potatis, rödvinssky och smör smaksatt med kapris
- Bouillabaisse med kokt potatis samt aioli
Veckans Pasta
- Oxfilépasta smaksatt med konjak
Öppettider
Måndag – Fredag
10.30 – 13.30